CarStationin palveluehdot

*

*

Auton Desinfiointi

Sisätilojen desinfiointiaine altistaa materiaalit jolloin erillaisille kemikaali ja lika yhdistelmille joka saattaa aiheuttaa läikkiä.  CarStation ei vastaa pinta läikistä.

 

 

Ilmastoinnin Täyttöhuolto R1234Yf

Ilmastointi laitteen täyttöhuolto sisältää järjestelmän täytön kylmäaineella, öljyn vaihdon ja järjestelmän kuivauksen. Huomioi, että ilmastoinnin toimimattomuus voi johtua sähköviasta tai rikkinäisestä kompressorista, jolloin pelkkä kylmäaineen lisääminen ei riitä.  Emme vastaa ilmastointitäyttöhuollon yhteydessä mahdollisista aiheuttamista mekaanisesta tai sähkövioista. Jos kylmäainetta ei voida lisätä järjestelmään putkivuodon vuoksi, veloitamme tehdystä työstä 50 euroa. Uudelleentäyttö korjauksen jälkeen 49 €. Täyttöhuoltoon ei sisälly putkivuodon tai kompressorin korjausta. Kylmäaine R1234yf kustantaa 99 € + 30 € per 100 g. Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisterijärjestelmän teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin.

 

 

 

Ilmastoinnin Täyttöhuolto R134A

Ilmastointi laitteen täyttöhuolto sisältää järjestelmän täytön kylmäaineella, öljyn vaihdon ja järjestelmän kuivauksen. Sisältää 700 g kylmäainetta. Ylimenevä kylmäaine veloitetaan erikseen 20 €. Huomioi, että ilmastoinnin toimimattomuus voi johtua sähköviasta tai rikkinäisestä kompressorista, jolloin pelkkä kylmäaineen lisääminen ei riitä.  Jos kylmäainetta ei voida lisätä järjestelmään putkivuodon vuoksi, veloitamme tehdystä työstä 50 euroa. Uudelleentäyttö korjauksen jälkeen 49 € Myös tapauksissa jossa vuoto ilmenee viikon sisällä. Täyttöhuoltoon ei sisälly putkivuodon, kompressorin tai sähkövian korjausta. Kylmäaine R1234yf kustantaa 99 € + 30 € per 100 g. Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisterijärjestelmän teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin

 

 

 

Istuimien Märkäpesu

Eläinten karvojen imuroinnista veloitetaan 10-30 euroa lisää.

CarStation-toimipiste ei vastaa sisäpuhdistuksen jälkeen jäävistä:

 • maalien tai vastaavien pintakäsittelyaineiden jättämistä jäljistä;
 • muusta vastaavasta, poikkeuksellisen tarttuvasta liasta jäävistä jäljistä.

Imurointi takapenkkien alta ei kuuluu perusteellisen puhdistukseen. Siitä on sovittava erikseen.

Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisterijärjestelmän teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia.

 

 

Kesäpesu (Hyönteisten, Mahlan Ja Linnun Ulosten Poisto)

Hyönteiset, mahla sekä linnun uloste ovat maalipinnalle ja lakalle erittäin syövyttävä aine jolloin ne eivät välttämättä lähde kokonaan pois pesun yhteydessä.  Mainituissa tapauksissa CarStation ei vastaa maalipinnan tai lakan jäljestä.

 

 

Kivenisku - Halkeama

Kiveniskemän, halkeaman tai muutoin rikkoutuneen lasin korjauksessa lasi altistuu rasitukselle, joka voi aiheuttaa lasille lisää vaurioita. CarStation-toimipiste ei vastaa:

 • vahingon laajenemisesta;
 • korjattuun lasiin jäävistä jäljistä;
 • muista lasin käsittelylle ominaisen rasituksen aiheuttamista vioista.

Jos Tuulilasi ei pystytään korjauttaa usean yrityksen jälkeen, CarStation hyvittää ostokuittia vastaan lasinkorjauksen hinnan suuruisen lasinvaihdon yhteydessä. Tuulilasinkorjaus summa hyvitetään vain CarStationin asennus pisteessä.

Jos korjaustyö ei onnistu, CarStation-toimipiste ei veloita korjauksesta maksua (ei koske lasiin jääviä halkeaman tai kiveniskemän viiruja ja tyhjiötä).

Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisterijärjestelmän teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

 

Lasinvaihto

CarStation-toimipiste antaa uuden lasin liimaukselle vuoden takuun. Jos liimaus pettää takuuaikana, korjaamme liimauksen toimipisteessämme veloituksetta.

Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisterijärjestelmän teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin.

 

 

Lisätyö

CarStation-toimipiste pidättää itsellään oikeuden poiketa hinnaston mukaisesta hinnoittelusta, jos asiakkaan tilaama työ osoittautuu poikkeuksellisen vaativaksi ajoneuvon siisteyden, kunnon tai muun vastaavan seikan vuoksi.

 

 

 

Moottoripesu

Pesutyö altistaa auton mekaaniselle ja kemialliselle rasitukselle, joka voi aiheuttaa auton moottorille vaurioita. CarStation-toimipiste ei vastaa pesun aiheuttamista:

 • Moottorin sähkövioista;
 • Moottorin mekaanisesta rikkoutumisesta;
 • osien irtoamisesta;
 • muista pesutyölle ominaisen rasituksen aiheuttamista vioista.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin.

Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse.

 

 

 

Pesut

Puhdistamattoman maalipinnan alta voi paljastua naarmuja tai muita vaurioita, joita emme pysty arvioimaan ennen pesua. CarStation ei ota vastuuta tällaisista maalipinnan vaurioista. Emme vastaa pesun yhteydessä mahdollisista kosteuden aiheuttamista sähkövioista. Maalipintaan kiinnitetyt merkit, teipit, heijastimet, kirjaimet tai numerot saattavat irtoila pesun yhteydessä joista emme ota vastuuta. Mikäli lakka- tai maalipinta hilseilee, se tarkoittaa maalausvirhettä tai maalipintaan on kohdistunut kiven tai nastan iskemä. Mainituissa tapauksissa CarStation ei vastaa maalipinnan vaurioista. Suksiboksin pesusta veloitamme viisi euroa.  Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksestakäsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisterijärjestelmän teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin.Rengas Paikkaus

Mikäli renkaasta ei löydy vuotoa, tarkistuksesta veloitetaan 20 euroa. Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin.

 

 

 

 

 

Rengashotelli

Rengashotelli-palvelussa CarStation-toimipiste huolehtii asiakkaan renkaiden säilyttämisestä sovitun ajan. Asiakas sitoutuu noutamaan renkaat CarStation-toimipisteestä säilytyssopimuksessa sovitun aikavälin kuluessa. Huom! Renkaiden vaihto veloitetaan erikseen ja sitouttaa asiakkaan vaihtamaan renkaat CarStationissa. Renkaiden vaihtohinta saattaa sopimuksen aikana nousta. Renkaiden pesu ei kuulu hintaan.

Renkaiden noutamisesta on sovittava viimeistään edellisenä CarStation-toimipisteen aukiolopäivänä. Renkaat luovutetaan takaisin asiakkaalle tätä työtilauslomaketta vastaan tai auton omistajalle rekisteriotetta ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Huom! Muista lisätä renkaiden vaihdon lisäksi myös rengashotelli säilytyspalvelu ostoskoriin, näin viesti menee päävarastolle renkaiden siirrosta toimipisteelle.

Noutamattomat renkaat siirtyvät CarStation-toimipisteen omistukseen 12  kk noutamiseen sovitun aikavälin viimeisen päivän päättymisestä.

Veloitamme 20 euroa noudosta mikäli rengashotellissa olevat renkaat vaihdetaan toiseen rengassarjaan tai poistetaan kesken kautta. Tämä ehto ei päde rengassesongin aikana. CarStation määrää rengassesongin ajan sään perusteella. CarStationin toimipisteiden Rengashotelli on Heinäkuun ja Elokuun aikana suljettu. Huom! renkaiden poisto ei onnistu tämän aikana. Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse.

Rengashotelli Ohjeet

Käyttäjätunnus on Teidän sähköpostisoite. Salasanan pitää uusia CarStationin sivulta Kirjaudu sisään ja  Unohtuiko salasanasi.

Renkaiden siirtoaika on 48 tuntia varastolta toimipisteeseen. Ota huomioon myös seuraava mahdollinen vapaa aika. 

Rengashotelli sisältää: Vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

Vahinko tilanteessa käytetään ensisijaisesti ajoneuvon omaa vapaaehtoista ajoneuvovakuutusta (Kasko)

Rengastyöt

Rengastyöt ja renkaiden vaihto edellyttävät auton vanteiden ja renkaiden käsittelyä sekä rasituksen kohdistamista niiden kuluviin osiin. Tämä voi aiheuttaa niille vaurioita. Haastavista rengastöistä veloitamme extra 100  €/h. Vanteiden jälkikiristystä suositellaan n. 150 - 300 km välein josta veloitamme erikseen 10 €. Rengashotelli asiakkaat ovat velvollisia suorittamaan renkaiden vaihdon CarStationin toimipisteillä alk. 40 €/sarja ja rengastyöt alk. 110 €. Suorittamattomasta työstä veloitamme asiakkaalta täyden summan. CarStation-toimipiste ei vastaa rengastöiden aiheuttamista:

 • jäljistä vanteisiin
 • vanteiden soikeudesta tai epätasapainoisuudesta
 • pulttien tai mutterien vahingoittumisesta
 • lukkopultin vahingoittumisesta
 • sovitekappaleiden hajoamisesta
 • pölykapseleiden rikkoutumisesta
 • keskikuppien hampaiden rikkoutumisesta
 • väärien pulttien asentamisesta
 • leveän ja kapean renkaiden risti asennuksesta
 • muista rengastyölle ominaisen käsittelyn aiheuttamista vioista renkaisiin tai vanteisiin;

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti (100 %). Peruutusaika 24 tuntia aikaisemmin.
Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse. Maksullisissa parkkihalleissa emme vastaa pysäköinti maksuista. Henkilökunta voi myöntää ilmaisen pysäköinnin tietyille palveluita ostaneille asiakkaille mutta rekisteri järjestelmä teknisten häiriöiden vuoksi emme voi koskaan luvata 100 %. Muista tarkistaa aina maksuautomaatin kautta mikäli olet saanut ilmaisen pysäköinnin.

Renkaiden Allevaihto (Jos Ehtii)

Renkaiden allevaihto poikkeaa perus hinnastosta.

Sisäpuhdistus

Eläinten karvojen imuroinnista veloitetaan 20-40 euroa lisää.

CarStation-toimipiste ei vastaa sisäpuhdistuksen jälkeen jäävistä:

 • maalien tai vastaavien pintakäsittelyaineiden jättämistä jäljistä;
 • muusta vastaavasta, poikkeuksellisen tarttuvasta liasta jäävistä jäljistä.

Imurointi takapenkkien alta ei kuuluu perusteellisen puhdistukseen. Siitä on sovittava erikseen.

Seitsemän paikkasista autoista veloitamme 30 € lisämaksua Pesu 4 ja 5 yhteydessä ja pesu 3 yhteydessä 20 €. Sisäpuhdistuksen hinnat ovat alkaen riippuen auton kunnosta.

Ajotietokonen asetukset voivat muutta sisäpuhdistuksen yhteydessä. Ilmakanavien säätönapit ja muut muovisit napit ovat arkaluonteisia osia joista emme ota vastuuta niiden irtoessaan.  CarStation ei ota vastuuta asetuksien muutoksista. Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse.

 

 

Uusi Rengashotelli Sopimus

Uusi rengashotelli asiakas sitoutuu 2 vuoden sopimukseen (24 kuukautta, 4 kautta) johon kuuluu 4 kpl rengasta vanteineen tai ilman. Ensimmäinen kausisäilytyksestä tarjous hintaan 19,90 € ja seuraavat kolme kautta hintaa 85 €/per kausi. Sopimus on määräaikainen, pituudeltaan 24 kuukautta. Huom! Renkaiden vaihto veloitetaan erikseen ja sitouttaa asiakkaan vaihtamaan renkaat CarStationissa. Renkaiden vaihto hinta saattaa sopimuksen aikana nousta. Renkaiden pesu ei kuulu hintaan.

Sopimuksen irtisanominen: Mikäli Asiakas kuitenkin kohtaa ylivoimaisen esteen, minkä takia palvelun käyttö estyy, voidaan sopimus tapauskohtaisesti purkaa. Ylivoimaisen esteen on oltava todellinen ja Asiakkaan on kyettävä todistamaan ylivoimaisen esteen olemassaolo. Ylivoimainen este on esim. - Vakava onnettomuus, joka estää ajoneuvon käytön. Auton myyminen tai muutto toiseen paikkakuntaan eivät kelpaa painavaksi syyksi sopimuksen purkamiseen. Mikäli Asiakas haluaa sopimuksensa katkaistavan jostain muusta kuin ylivoimaisesta esteestä johtuen, on Asiakas velvollinen maksamaan sopimuksen mukaisesti.
Reklamaatioita työn suorituksesta, palveluista, tuotteista ja asiakaskokemuksesta käsittelemme vain sähköpostitse.

 

 

 

Päivitetään saatavuus ja lisätään koriin
Tuote lisätty koriin
Tuote poistettiin korista